Woodhouses Házirend

Kérjük figyelmesen olvassa el!

1. Jakuzzi használat
Kérjük ételt, italt ne fogyasszatok a jakuzziban. A jakuzzi kezeléséről készült leírást az étkezőasztalon találjátok. Kérjük figyelmesen olvassátok el és tartsátok be a vonatkozó szabályokat. Kérjük, a jakuzzit használat után mindig fedjétek le. A pezsgőfürdőt mindenki csak saját felelősségére használhatja.

2. Szauna használat
Az infraszauna egészségügyi előírását a szauna oldalán, kezeléséről készült leírást az étkezőasztalon találjátok. Kérjük figyelmesen olvassátok el és tartsátok be a vonatkozó szabályokat. A szaunát mindenki csak saját felelősségére használhatja.

3. Ház-, kapuzárás
Kérjük a kiskaput mindig tartsátok csukva, valamint, ha elhagyjátok a faházat, az ajtót mindig zárjátok be.

4. Wifi
A faházakban ingyenes Wifi használatot biztosítunk.

5. Konyha használat, reggeli
A felszerelt konyhában találtok mikrohullámú sütőt, vízforralót, kenyérpirítót, hűtőt, tányérokat és étkészletet. Kérjük a mikrohullámú sütőbe fémet, alufóliát ne tegyetek be. A reggeli 8:00-9:00 között érkezik az ajtó elé, kérjük reggeli után az üres üvegedényeket az ételhordóval tegyétek vissza az ajtó elé, ahonnan később elszállítják.

6. Dohányzás, gyertya
Az ingatlan egész területén dohányozni, valamint gyertyát, mécsest használni tilos. E-cigaretta használata a szabadban engedélyezett, az apartmanban szigorúan tilos.

7. Tűz
Tűz vagy személyi sérülés esetén kérjük azonnal értesítsétek az illetékes hatóságot, a porral oltót vészhelyzet esetén a bejárat melletti pad alatt találjátok.

8. Érkezés, távozás
A házat az érkezés napján 14:00-18:00 között tudjátok elfoglalni, a távozás napján a szállást 10 óráig kell elhagyni. Amennyiben ezen időszakon

kívül érkeznétek, kérjük jelezzétek a +36309937930-as telefonszámon. Figyeljünk egymásra, kérjük 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet. Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!

9. Fűtés
A fűtésről fekete fűtőegységünk gondoskodik a látványkandalló melletti falon, amely nappal 22°C-ra, éjszaka 21°C-ra van állítva, kérjük hagyjátok ezen a hőmérsékleten.

10. Bútorok, berendezés
Kérjük a benti bútorokat, ágyneműket a teraszra, udvarra ne vigyétek ki, a teraszon csak az ott kirakott párnákat használjátok.

11. Háziállat
Házaink kialakítása miatt kisállatokat nem tudunk sajnos fogadni.

12. Gyermekek

Házaink kialakítása miatt gyermekeket nem tudunk sajnos fogadni.

13. Felelősség
A Woodhouses nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért a Woodhouses felelősséget nem vállal.

14. Biztonsági kamera
Az apartmanokon kívül biztonsági kamerákat helyeztünk el, a felvételek felhasználásával kapcsolatban információt az GDPR-ban találsz.

15. Erkély használat
Kérjük a teraszokon mindig körültekintően járjatok el, a korlátra ne másszatok vagy üljetek fel, illetve ne hajoljatok át rajta.